Hirdetés

Kapcsolat

Társkeresés


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Miért csal meg? PDF Nyomtatás E-mail
A házasság buktatói

Miért lép félre a férfiNők sokaságában fogalmazódik meg ez a kérdés, ám bárhogy is gondolkodnak, nem jutnak közelebb a válaszhoz. Vajon mi visz rá egy férfit, hogy félrelépjen? Andi így ír tapasztalatairól: "Adriánnal 3 és fél évig jártunk, akkor azt hittem, szerettem őt.

Pedig ez nem volt szerelem, ezt ma már világosan látom, csupán egyszerű vonzalom. Adrián tesztett nekem, nagyon tetszett. Átható, zöld szemeivel és izmos, kisportolt testével megbabonázott. A gond csak az volt, hogy nem csak engem babonázott meg, de más lányokat is. Méghozzá újra és újra. Meg sem tudom számolni, hányszor lépett félre, és ezek csak azok az esetek, amikről tudomást szereztem. Hol lehetett valóban a lista vége? Megcsalt, ha nélkülem ment egy táncos buliba (ennek egyébként egy nem kívánt terhesség és abortusz is lett a vége), megcsalt, mikor nélkülem ment koncertre, megcsalt, mikor a haverokkal vakációzott a Velencei-tónál. Ez utóbbit onnan tudtam meg, hogy Adrián feljegyezte "emlékiratait" a sátor plafonjára, később meg velem ment ugyanoda nyaralni. Ugyanabban a sátorban, ugyanabban az ágyban szálltunk meg... Naná, hogy megláttam a plafonra vésett szöveget, az írására meg egyből ráismertem. Tudnám még sorolni, hányszor csalt meg és alázott porig. Joggal kérdezhetitek: akkor miért maradtam vele? Őszintén szólva, nem tudom. De a miértre talán már rájöttem.

 

Mivel szellemileg és műveltség tekintetében finoman szólva sem volt a topon, így csupán a nőzés terén tudott elismerést és dicsőséget szerezni magának. Örült annak is, hogy a félrelépések során végre ő volt a kakas a szemétdombon, végre ő irányíthatta a dolgok menetét. Azt hiszem, kompenzálta, hogy más területen ( munkahelyen és egyéb társadalmi helyzetekben) ő volt a lesajnált "hülye gyerek".

Szerintem sok férfi kereshet ilyen módon önigazolást, elismerést magának, ha más területen nem tud kiteljesedni"

 

Ön szerint igaza van Andreának? Mondja el Ön is tapasztalatait, véleményét! Vajon miért lép félre egy férfi?